2012. január 26., csütörtök

Vezetőségi megbeszélés

2011.01.25-én a fogadó óra után rövid megbeszélést tartott az egyesület vezetősége.

Napirendek: 1., Tagfelvételek
2., Tó töltésvédelmi beruházás elszámolásának állása
3.,Könyvelőiroda megbízása az egyesület könyvelésével
4., Közgyűlési előkészületek megbeszélése
5., Gardasági helyzetünk állása
6., Egyebek

1.,A vezetőség 19 új tagott vett fel az egyesületbe egyhangúan.

2.,A beruházás elkészült, az elszámoláshoz szükséges dokumentumok 2011 december elején be lettek nyújtva, még visszajelzés a Hivataltól nem érkezett.

3.,Mivel Búzás János gazdaságvezetőnk jelezte, hogy mandátumunk lejárta után nem kívánja továbbiakban elvállalni az egyesület gazdaságvezetői posztját és az egyesület könyvelését, ezért úgy döntöttünk, hogy a könyveléssel a Praxis Szeged Kft-t bízzuk meg 2012- ben

4.,A közgyűlésünk időpontjáról még nem született döntés. A Horgászegyesületek Csongrád Megyei Szövetsége most egyeztet a MOHOSZ jogászaival, kérve segítségüket a decemberben elfogadott új civil tőrvény értelmezésében. Ígéretet kaptunk, hogy az egyesületeket érintő változásokról minden egyesületnek küldenek tájékoztatást. Úgy döntött a vezetőség, hogy ezt a tájékoztatást mindenképp megvárjuk, hogy ez miatt ne kelljen új közgyűlést összehívni.
Ismételten felhívtuk a jelölő bizottság elnökének a figyelmét a jelölésre, mert tisztújító közgyűlés következik majd.

5.,A pénzügyi helyzetünk tekintetében a decemberi pénzkészletünk : 239 139 Ft volt, illetve nyolc millió forint kölcsönünk van, mert ki kellett fizetni a töltésvédelmi beruházást, mivel utófinanszírozott a pályázat.

6., Egyebekben a horgászbál megrendezése volt a téma, a döntés a báli meghívón olvasható